Dit Leven Is Prachtig
(e-Book Dutch)

$7.99

Orther Details :

Category : .

Availabiltity : Available

Tags : , .


Quantity :

In deze roman moet een heldhaftige jonge vrouw met een bipolaire diagnose haar eigen schok en angst, evenals het vooroordeel van anderen, overwinnen om de innerlijke kracht te overwinnen om te overwinnen over de tegenspoed.

Begin met de unieke beelden van Aalinna van Dhaka, de kosmopolitische hoofdstad van de nieuw vervalsde natie van Bangladesh. Dit leven is een mooie kaart van drie decennia in het leven van Aalinna en haar familie, beginnend met haar bevoorrechte maar traditionele opvoeding van de kindertijd tot de vroege volwassenheid.

Na een plotselinge dood in de familie begint haar eens idyllische leven te ontrafelen en haar mee te nemen. Een diagnose van bipolaire rotsen haar en haar familie.

Verhuizen van oost naar west en terug, ze navigeert de bureaucratische grenzen van het medisch systeem. Gezien de vooroordelen van instellingen, familie en vriendin strijdt ze voortdurend met haar verstand en identiteit.

Een triomf door een standaard, Aalinna’s overwinning over de tegenspoed wordt steeds fascinerend door de omstandigheden waaronder ze zich moet verzetten tegen haar ziekte en met het aantal levens die ze onderweg raakt.

Language

English

Copy

e-Book

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dit Leven Is Prachtig
(e-Book Dutch)”