Dette Liv Er Smukt
(e-Book Danish)

$7.99

Orther Details :

Category : .

Availabiltity : Available

Tags : , .


Quantity :

I denne roman skal en heroisk ung kvinde med en bipolar diagnose overvinde sit eget chok og frygt såvel som andres fordomme for at finde den indre styrke til at sejre over modgang.

Begynder med Aalinna’s unikke billeder af Dhaka, den kosmopolitiske hovedstad i den nyligt forfalskede nation Bangladesh. Dette liv er smukke diagrammer i tre årtier i Aalinna og hendes familie, der begynder med sin privilegerede og traditionelle opdragelse fra barndom til tidlig voksenalder.

Efter en pludselig død i familien begynder hendes et idylliske liv at rave og hende sammen med det. En diagnose af bipolar klipper hende og hendes familie.

Flytter fra øst til vest og tilbage igen, navigerer hun i det medicinske systems bureaukratiske grænser. I modsætning til institutioner, familie og venners fordomme kæmper hun hele tiden med sin skønhed og identitet.

En triumf efter enhver standard bliver Aalinna’s sejr over modgang gjort stadig mere fascinerende af de omstændigheder, hvorunder hun skal kæmpe med sin sygdom og med antallet af liv, hun rører undervejs.

Language

English

Copy

e-Book

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dette Liv Er Smukt
(e-Book Danish)”